Beach Beds Zakelijk

Beachbeds is opgericht met als doel: elke stranddag zo goed mogelijk maken. Voor de strandganger, maar ook voor het strandpaviljoen. Met het reserveringssysteem automatiseer je de strandbedden verhuur. Zo maak je de reserveringen controleerbaar en overzichtelijk. Je weet namelijk op elk moment precies wanneer welke klant aankomt. Al kan de spontane strandganger natuurlijk altijd met pin bij de beddenverhuur of op het paviljoen betalen.

Groot voordeel: verzekerd zijn van een Beach Bed in de zon werkt verslavend. Met Beach Beds is de beddenbeheer dus niet alleen goed gereguleerd en gestructureerd, klanten komen keer op keer graag terug.

 

Hoe plaatsen klanten een reservering bij Beach Beds? 

De klanten klikken via een button op jouw website of via Beachbeds.nl door naar het reserveringssysteem. Vervolgens kiezen ze een plek naar keuze, met eventueel een parasol of windscherm. Afhankelijk van de mogelijkheden die jouw paviljoen biedt, natuurlijk. Zo kun je ook zelf instellen wat voor extra’s en soorten plekken de klanten kunnen kiezen. Nadat de klanten hun gegevens hebben achtergelaten en betaald hebben, krijgen ze binnen no-time een bevestiging in hun mailbox. En jij ziet de reservering direct in het systeem staan.

 

Een mooi plekje op de website

Als je gebruikmaakt van ons reserveringssysteem, krijg je een eigen button op de homepage en een eigen pagina op Beachbeds.nl. Zo weten de klanten met één opslag jouw paviljoen keer op keer te vinden.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Je hebt altijd en overal inzicht in de bezetting en o.a piekmomenten;
  • De transacties en betaling vind je in één dashboard;
  • De beste service voor jouw klanten;
  • Bouwen aan loyale klantrelaties;
  • Je kunt eenvoudig partnerships aangaan;
  • Een reserveringssysteem dat in de digitale tijd van nu niet kan ontbreken.

Bel en/of mail ons voor een afspraak.