Heb jij een strandpaviljoen?

Een bedje huren alsof je jezelf verzekert van de beste plek in een bioscoopzaal. Maar dan inclusief parasol of windscherm, in plaats van popcorn. Met Beach Beds kan het. Het jonge bedrijf maakt het namelijk mogelijk om met één klik op de knop een beach bed-reservering te doen. Of dat nou dichtbij de bar of bijna met de voeten in de zee is.

 

Beachbeds.nl is een reserveringssysteem dat de strandbeddenverhuur automatiseert. Zo kunnen klanten niet alleen met één klik op de knop hun bedje veroveren, maar kunnen strandpaviljoenhouders ook effortless hun reserveringen bijhouden. De klant ziet met één blik in het systeem welke bedjes beschikbaar of bezet zijn. En de gekozen ontspanningsplek is nog zelf in te richten ook: van tafels en parasols tot windschermen.

Strandgast: ¨Geen eindeloze zoektocht naar een goed plekje in de zon meer. Ideaal dat we alles van tevoren konden organiseren.¨

 

Het systeem van de toekomst

In de digitale wereld van nu is het reserveringssysteem de perfecte manier om de strandbeddenverhuur controleerbaar te maken. Last minute sjouwen met bedjes, chaos op het strandpaviljoen en onverwachte bezoekersaantallen? Daar maakt Beach Beds een einde aan. Zo is het voor de strandpaviljoenhouder áltijd duidelijk wanneer klanten aankomen. Wordt er voor morgen weer een zomerse dag of zelfs een hittegolf voorspeld? Reken er maar op dat de klanten zichzelf, via de app of website, verzekeren van een mooie spot. En dat ze de volgende stranddag ook hun bedje niet willen misgrijpen.

Hoe werkt het?

De klant komt via een button op de website van het paviljoen of via beachbeds.nl bij het reserveringssysteem terecht. Zodra de klant een plekje heeft gereserveerd, wordt de keuze doorgevoerd op de website. Vervolgens zien de medewerkers dat de voorste rij bijvoorbeeld fully booked is. Daarnaast kan het paviljoen ook zelf plekken vrijhouden voor een groep of activiteit. Wordt het drukker dan verwacht? Dan past het systeem de indeling van het paviljoen flexibel aan.

 

De betaling doet de klant online. Zo kan de strandpaviljoenhouder elk moment de opbrengsten inzien. En spontane strandgangers kunnen met pin betalen.

 

Naast het reserveringssysteem via de website en app krijgt elk strandpaviljoen een mooi plekje op de website. Zo wordt het paviljoen opgemerkt door websitebezoekers: van nieuwe klanten tot gebruikers van het reserveringssysteem die graag nieuwe paviljoens ontdekken om aan hun tan te werken.

Strandpaviljoen: met Beach Beds professionaliseer ik mijn strandbeddenverhuur. Mijn paviljoen wordt elke dag volgeboekt, zonder dat ik zelf moet nadenken over een logistieke indeling.

 

Een succesvol initiatief van een jonge ondernemer

Beach Beds is in 2019 opgericht door de 21-jarige Sam Botterman. De inspiratie voor zijn innovatieve systeem deed hij op tijdens zijn bijbaan op een strandpaviljoen in Bergen aan Zee. De reserveringen, die konden naar zijn inziens efficiënter. En zo begon hij niet alleen zijn Beach Beds-reserveringssysteem, maar heeft hij zelfs de hele beddenverhuur voor twee paviljoenen verzorgd. Hij zette een team op voor Woest in Callantsoog en Zee & Zo in Petten, inclusief bedden, windschermen en parasols van Beach Beds. Na zijn succesvolle ‘testjaar’ wist hij het zeker: het systeem van Beach Beds is een must voor elk strandpaviljoen. En wat zijn doel is? Alle strandliefhebbers en -paviljoens de gemakken van Beach Beds bieden.